24 Ocak 2010 Pazar

Orhan Yıldırım Görevinden Alındı mı?




Orhan Yıldırım görev yaptığı gazete tarafından görevden alındığı iddia edildi. Görevden alınma sebebi gazeteye yakın kaynaklar tarafından uydurma haber yapmak olarak açıklanırken, Orhan Yıldırım'ın konuyla ilgili hiçbir telefona cevap vermediği ve evine kapandığı bildirildi.

Orhan Yıldırım'ın görev yaptığı gazeteye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti.
Dün akşam saat 22:30 civarında çalıştığı gazeteye giden Orhan Yıldırım, Beşiktaş - İ.B.B. maçı ile ilgili yazısını yazı işlerine teslim etti. Yazı işlerinde görevli kişiler yazıda düzeltilmesi gereken yerler olup olmadığını kontrol etmek için yazıyı okuyunca şok oldular. Orhan Yıldırım'ın yazısında Beşiktaş - İ.B.B. maçında Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli ile golcü futbolcusu Bobo arasında yedek kulübesinde yaşandığı iddia edilen bir tartışmaya yer verdiği iddia edildi. Orhan Yıldırım'ın yazı işlerine teslim ettiği iddia edilen habere göre, Mustafa Denizli yedek kulübesinde yanında oturan Bobo'nun üzerine futbolculara dağıtılan battaniyelerden almadığını fark ediyor ve Bobo'ya neden üstüne battaniyesini örtmediğini, birazdan kendisini oyuna alırsa ısınmamış olacağını söylüyor. Buna karşılık Bobo'nun Mustafa Denizli'ye "Beni oynatacak olsanız zaten oynatırdınız, ne gerek var ısınmaya" cevabı verdiği iddia ediliyor. Yazı işlerinin haberi görür görmez şok geçirdiği ve derhal olayı müdürlerine ilettiği, müdürün ise derhal muhasebeye Orhan Yıldırım'ın ilişiğinin kesilmesi talimatı verdiği iddia ediliyor.
Bilindiği gibi Beşiktaş - İ.B.B. maçı yoğun kar yağışı nedeniyle zeminin futbol oynamaya elverişsiz hale gelmesinden dolayı ileri bir tarihe ertelenmişti. Orhan Yıldırım'ın ise sanki bu maç oynanmış gibi haber yaptığı ve maçtan detaylar verdiği öne sürülen bir yazıdan dolayı gazetedeki görevinden uzaklaştırıldığı iddiası var.

Gün içinde gelişmeler netleştikçe olayın en doğru bilgilerini paylaşmaya devam edeceğiz.



Dikkat: Bu haber mizah amaçlı uydurulmuştur.





Hep Orhan Yıldırım sallama haber yapacak değil ya. Bu seferde ben yapayım dedim. Maç ertelenince, her zaman maçları izlemeden haber yaptığına inandığım Orhan Yıldırım geldi aklıma. Dedim "Bu adam maçları falan izlemeden haber yapıyor, ister misin şimdi böyle bir şey olsun." Tabii ki böyle bir şey mümkün değil. Çünkü biliyorum ki Orhan Yıldırım asla böyle bir hata yapmaz. Maçları izlemez evet ama en azından sahaya çıkan ilk 11 ve yedek kulübesinden kimin kaçıncı dakikada oyuna dahil olduğuna falan bakar İnternet'ten. O kadar da mesleğine karşı sorumsuz değildir, hakkını yememek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Kişi veya kurumlara hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.