22 Ocak 2010 Cuma

Güzel Beşiktaş'ımın Çirkin İnsanları




Güzel Beşiktaş'ımda hala Demirören'i savunan çirkin insanlar var. Aslında düşününce normal de gelebiliyor. Demirören'den bir çıkarın vardır veya yakın akrabandır. Olabilir tabii. Bu durumda savunanları anlarım ama başka türlüsünü anlayamam. Çünkü Demirören ile bir çıkar ya da akrabalık ilişkisi bulunmayan birisi hala Demirören'i savunuyorsa bir sorunu vardır. Sorunlardan en küçüğü ise bunca yaşananlara rağmen hala kendisinde olumlu bir ışık gören insanın, çocukluğunda çok polyanna okumuş olmasıdır. Daha büyük sorunlara değinmeyeyim ki zekası ile ilgili hakaret etmiş olmayayım kimseye.


Peki Demirören'i savunanlar hangi konularda savunuyorlar.
Mesela en çok Murat Aksu'yu kötülüyorlar. Tamam, bizde Murat Aksu gelecek her şeyi düzeltecek gibi salakça bir beklenti içinde değiliz zaten ama ortada Demirören'den ve Aksu'dan başka bir seçenek var mı? Yok. O zaman mecburen Murat Aksu'yu desteklemek zorundayız. Evet, istesek de istemesek de buna zorunluyuz. Beklentilerimizin olduğu diğer isimlerin neden Beşiktaş'ı yüz üstü bıraktığı mevzusuna hiç girmeyeceğim şimdi. Durum böyleyken de bu zorunluluk ortaya çıkmış oluyor.

Sonra bir de deniyor ki, Beşiktaş'ın içine siyaset girer. Arkadaş siyaset zaten bırak Beşiktaş'ı futbolun içinde her zaman vardı, her zaman da olacak. Futbol siyasetçiler için bulunmaz bir nimet, bundan vazgeçmezler. Murat Aksu'nun ise siyaseti kulübe iyice sokacağını daha doğrusu sokabileceğini düşünmüyorum. Bugün ne kadar siyaset varsa kulübün içinde yine en fazla o kadar olacaktır. Bakmayın siz Demirören'in siyaset girecek kulübe diye yaygara yapmasına. Kaldı ki, Murat Aksu'nun basın bildirisinde bahsettiği Demiören'in 2. başkanı da siyasetin içinde. Aksu isim vermemiş ama bahsettiği isim Ertuğrul Kumcuoğlu ve kendisi Mhp milletvekili. Aktif olarak hala siyasetin içinde şu anda. Yani şimdiye kadar zaten vardı siyaset hala da var. Bundan sonra da olacaktır. O yüzden ya siyaset bulaşırsa diye korkulmasın bence.

Bir de deniyor ki, Murat Aksu ile Aziz Yıldırım'ın ilişkileri çok sıkı fıkı. Bu nedenle Aziz Yıldırım bizi istediği gibi kullanır. Aziz'in elinde oyuncak oluruz. Hey maşallah senaryoya bak. Böyle bir şey mümkün olabilir mi sizce? Hadi diyelim ki mümkün. Peki, o zaman Demirören'in Adnan Polat ile olan dostluğundan dolayı Galatasaray'ın oyuncağı olur muyuz diye niye kimsenin aklına gelmiyor? Neden sadece Murat Aksu işin içinde olunca her şey kötüye gidecek diye olay yapılıyor. Bugün Murat Aksu için korkulan ne varsa şu anda zaten kulübün başında fazlasıyla var. Siyasetten korkuyorsan siyaset var. Rakip başkanlarla ilişkilerden korkuyorsan daha samimi, daha yakın ailevi ilişkiler var. Ya kulübü iyi yönetemezse diye korkuyorsan zaten şu anda da iyi yönetilmiyor.

Bir de Demirören'in artık akıllandığını düşünenler var ki onlar bence en hayalperestlerimiz. Bugün bir ağacın karşına geçip 2 kere 2 kaç ederi 6 yıl boyunca öğretmeye çalışın, ağaç belki 4 adet yaprağını düşürür size cevap verir, akıllanır ama Demirören akıllanmaz.

Sözün özü; Demirören başkan olmasın diye Beşiktaşlılık ruhumu şeytana bile satarım. Murat Aksu'nun ne yapıp ne yapamayacağı hakkında da en ufak bir beklentim ya da korkum yok. Ben şu camiaya başkan olayım da batırayım, rezil edeyim amacıyla başkan olmaya niyetlense bile Demirören kadar batıramaz zaten. O yüzden bence yersiz korkularınızı bir kenara bırakıp Murat Aksu'ya bir şans verilmesine destek olun. Çünkü Demirören ile olmadı, olmuyor, hiç bir zaman da olmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Kişi veya kurumlara hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.