9 Şubat 2010 Salı

Cuk Cuk



Takıma destek olmak lazım diyen adamlar maçta Tello ve Nihat’ı ıslıkladılar. Ne kadar büyük bir destek vermiş oldular takımlarına böylece. Bak adam gibi oynamazsan seni de ıslıklarım demiş olup, diğer futbolculara gaz vermiş oldular. Bu sayede 4 gol gelmiş oldu.
Merak ediyorum, biz ne zaman değistik böyle? Ne zaman skora göre tepki veren, günlük başarılara bakan bir taraftara dönüştük diye?
Cevap basit aslında. Demirören’den sonra. Kolay kolay da değişmez artık bu profil bizde. Nasıl değişsinki. Demirören yolu bulmuş. Her seferinde taraftarı susturmayı biliyor.
Demirören için biz taraftarlar olarak bir bakıma ağlamaya başladı mı ağzına meme tıkılan bebek gibi olduk. Şimdi takım iyi gidiyor sorun yok. Bu sezon sonuna doğru takım kötü giderse taraftar ağlamaya başlar, sene başında Mansimov sayesinde bir yıldız alınır, taraftarın ağzına memesi verilmiş olur ve taraftar susturulur. O yıldız elimizde patlar, taraftar yine isyana başlar, hoop devre arasında yeni bir hoca gelir al sana bir meme daha. Biz taraftarlar olarak ağzımızdaki memeyi cuk cuklayalim boyuna. Asıl Demirören Beşiktaş’ı cuk cukluyor haberimiz yok.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

atılan gollerden sonra yeter diye bağrılıyor gol yenilince bağrılmıyor. daha anlamlı bi protesto nasıl olacak? bu mu skora göre protesto? italya'da,ispanya'da,güney amerika'da bi kulübün taraftarı bunu yapsa işte duruş böyle olur dersiniz geçiniz.

kartal ruhu dedi ki...

Bu mu yani anlamlı protesto? Gol atınca bağırıp, gol yenince bağırmamak mı? 2 senedir zaten sürekli bağırılıyor yeter diye. Ne değişti? Adam anlamıyor yeterden ya da durdan. Bu yeter protestosu da bir bakıma meme verdikten sonra taraftarın gazını almak gibi. İki yeter diye bağırsınlar gazları alınsın diye hoşlarına bile gidiyordur eminim.

Yorum Gönder

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Kişi veya kurumlara hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.